Familien fra Bryggen: Børn var uønsket

Familien fra Bryggen: Børn var uønsket

image title: 
puhhha/123rf.com
I den netop udkomne bog ”Mopper & mig” afsløres private detaljer om Ann ’Mopper’ Christensens liv med mænd, sprut og graviditeter.
 
Da abort ikke var tilladt på daværende tidspunkt, var Mopper nødsaget til at gennemføre en række graviditeter imod hendes ønske, det skriver Se og hør.
 
Det var allerede som 21-årig, at Mopper uheldigvis blev gravid med sit første barn Mark, der kom til at vokse op hos hendes forældre i England.
 
Efterfølgende bosatte Mopper sig i Danmark, hvor hun mødte Ole på et værtshus i Valby. Til trods for at Ole allerede havde en Kone, endte han med at flytte sammen med Mopper i en kælderlejlighed. Hun blev igen uheldigvis gravid, denne gang med Linse Kessler.
 
LÆS OGSÅ: Linse Kessler afslører hemmeligheder i ny bog
 
Ole beskrives i bogen, som en mand der holdt lidt for meget sprut og damer, skriver Se og Hør. Han endte i fængsel for hashsmugling, og Mopper blev betaget af Oles ven Leif.

Leif havde også en kone, og derfor var det kun om morgenen, at de to mødtes på værtshuset Isbjørnen i smug, inden Mopper tog på arbejde, og Leif tog tilbage til konen.
 
Affæren varede ikke ved, og en ny mand fandt hurtigt vejen til Moppers hjerte. Den nye mand hed også Ole, og gjorde Mopper gravid med Mikkel Kessler.
 
Forholdet til Mikkel Kesslers far var dog også turbulent, og Mopper opdagede hurtigt hans dårlige sider, hvorefter de gik fra hinanden.
 
Efter et langt liv afgik Mopper i november 2016 ved døden, med alle hendes kære ved sin side.
 
Hvad tænker du om Moppers liv?
 
Se og Hør
 
 
Tags: 
Nøgleord: