Familien fra Bryggen-deltager forelsket

Familien fra Bryggen-deltager forelsket

image title: 
epicstockmedia/123rf.com
Kærligheden blomstrer for fuld flor for deltagerne i TV3 succesen Familien fra Bryggen. Først fandt Ditte Skjelmose for kort tid siden den helt store kærlighed, og nu afslører Lea Jakobsen, bedre kendt som ’Burger’ og Geggos veninde, at hun også svæver rundt på en lyserød sky, det skriver Realityportalen.dk.

Burger fandt den helt store kærlighed på utraditionel vis gennem onlineuniverset.

”Han skrev faktisk bare til mig på Instagram, og så gik det egentlig bare derfra. Han skrev bare noget i retning af, at han syntes, jeg så sød ud. Og så måtte jeg jo lige tjekke hans billeder ud, og så tænkte jeg, at han godt nok var flot! Og da jeg så mødte ham, så var han bare endnu pænere,” siger hun til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Kærligheden blomstrer i Familien fra Bryggen

Kæresten hedder Gustav, kommer fra Hvidovre og er snart færdiguddannet tømrer. Selvom parret ikke har været sammen ret længe, er ’Burger’ allerede faldet pladask for den unge tømrer.

”Jeg faldt for, at han bare var sig selv. Han var helt nede på jorden og stille og rolig og fik mig til at slappe af, og så har han også en god portion humor,”  fortæller hun til Realityportalen.dk.

Det er ikke kun de indre værdier realitystjernen er faldet for, den ydre del er også et stort plus.
”Han er perfekt i mine øjne og perfekt for mig – både hans udseende og hans personlighed,” slår Lea fast overfor Realityportalen.dk.

Har du nogensinde fundet kærligheden over nettet?

Realityportalen.dk
Tags: