Familien fra Bryggen: Det står der i forlovelsesringen

Familien fra Bryggen: Det står der i forlovelsesringen

image title: 
czardases/123rf.com
Stephanie Christensen bedre kendt som ’Geggo’ fra det populære tv-program ’Familien fra Bryggen’ har tidligere vist den flotte forlovelsesring frem på Facebook.

Nu afslører smykkedesigneren bag, Mai Manniche, den tekst som den kommende ægtemand har fået indgraveret i ringen, som lyder:

”Skat, du er for lækker.”
 
LÆS OGSÅ: Familien fra Bryggen får snart nyt medlem

Seerne kan følge med på skærmen, og se hvordan Cengiz sammen med svigermor Linse har været inde og vælge ringen i Mai Manniches butik i København. Smykkedesigneren har oplyst, at ringen, de har valgt, er af 18 karat rødguld med en diamant på lidt over 1 karat.
 
Cengiz friede til Geggo under varme himmelstrøg på en ferie i Thailand, mens kamaraerne rullede, og derfor vil øjeblikket til mange seeres begejstring også være med i tv-programmet.

Parret havde ellers aftalt, at hverken frieri eller bryllup skulle ske for åben skærm, men den første del af aftalen brød Cengiz.

”Han tog virkelig røven på mig. Jeg havde egentlig sagt til Cengiz, at han aldrig nogensinde måtte fri til mig på kamera, hvis han en dag skulle få lyst til at fri. Men det var han fuldstændigt ligeglad med,” har Geggo tidligere fortalt til Ekstra Bladet.

Mens seerne kan glæde sig til at få indblik i frieriet, holder den unge mor dog fortsat fast i, at brylluppet vil foregå bag lukkede døre. 

Hvad synes du om den indgraverede tekst?

BT