Familien fra Bryggen-par: Vil ikke bo i Danmark

Familien fra Bryggen-par: Vil ikke bo i Danmark

image title: 
Luciano Mortula/123rf.com
De populære realitystjerner Geggo og Cengiz der er kendt fra Familien fra Bryggen har store planer for fremtiden. De drømmer nemlig ikke om et helt almindeligt familieliv i Danmark med deres lille datter Alba, men vil derimod gerne hive pælene op og flytte ned til sydens sol.

”Jeg vil gerne bo i et land, hvor det ikke regner så meget, som det gør i Danmark. Jeg ved ikke lige, hvilket land det skal være, men det skal hvert fald bare være varmt. Måske Italien eller Spanien eller sådan noget. Så er vi heller ikke så langt fra Danmark, så vi stadigvæk kan rejse hjem og besøge venner og familie,” fortæller Cengiz til BT.

Også hans kommende kone Geggo drømmer om et liv langt væk fra Danmarks ustadige vejr og høje skatter.

LÆS OGSÅ: Geggos ønskebryllup aflyses

”Jeg skal i hvert fald heller ikke bo i Danmark resten af mit liv. Det er stensikkert. Jeg magter ikke det vejr, vi har. Jeg orker ikke, at det er så uforudsigeligt. Jeg gider heller ikke at betale så meget i skat, så på et eller andet tidspunkt skal vi da bo i udlandet. Jeg kunne godt forestille mig Spanien, der elsker jeg også at være på ferie,” fortæller Geggo til BT.

Til oktober har parret lige akkurat boet et år i huset i Dragør, og planerne om at bosætte sig i udlandet er derfor heller ikke noget parret påtænker indenfor den nærmeste fremtid.

”Det skal ikke være lige nu, da vi har for meget at se til herhjemme. Men på et tidspunkt i fremtiden hvor vi får lidt mere luft i kalenderen. Måske når ‘Familien fra Bryggen’ engang er færdig. Og vi forlader ikke Linse – hende tager vi bare med derhen,” siger Cengiz til BT.

Hvor ville du bo, hvis du ikke skulle bo i Danmark?

BT 
Tags: 
Nøgleord: