Far forhindrer livreddere i at redde datter

Far forhindrer livreddere i at redde datter

image title: 
Foto: Pixabay
Det endte tragisk, da en far standsede to livreddere, som forsøgte at redde hans 20-årige datter. Dette medførte, at den unge kvinde døde på stranden i Dubai. Det skriver Metro.co.uk. www.metro.co.uk
 
Faderen sagde til livredderne, at de under ingen omstændigheder måtte røre datteren, da det ville ‘vanære hende’, hvis frememde mænd rørte ved hende.
 
“Børnene svømmede ved stranden, da den 20-årige pige begyndte at drukne og skreg efter hjælp,” siger Ahmed Burqibah, leder af det lokale politis redningsafdeling.
 
De to livreddere reagerede hurtigt, og løb hen for at hjælpe pigen.
 
LÆS OGSÅ: Neger-barometer forarger udlandet
 
“Men der var en forhindring, som gjorde, at de ikke kunne nå pigen og hjælpe hende. Det var den asiatiske mands tro (faderen, red.), som mente, at hvis disse mænd rørte hans datter, ville de vanære hende. Det kostede ham sin datter,” siger Ahmed Burqibah.
 
Livredderne ville trodse faderens ordre og forsøgte at kæmpe sig fri. Men da det endelig lykkedes, var det for sent: Den unge kvinde var allerede druknet.
 
“Han sagde, at han foretrak sin datter død frem for, at hun blev rørt af fremmede mænd,” siger lederen, der også fortæller, at faderen blev voldelig overfor livredderne under ulykken.
 
Faderen blev senere arresteret og sigtet.
 
Hvad er din holdning til faderens reaktion og håndtering af situationen? Er det i orden, at religiøs tro direkte kan være skyld i, at personer dør? 
 
Dagens.dk
 
Tags: 
Nøgleord: 
Se debatter