Far gifter sig med 1-årig datter

Far gifter sig med 1-årig datter

Sponsoreret indhold

31-årige Andy Barnard har altid svoret, at hans datter Poppy-Mai skulle have sit drømmebryllup. Desværre vil den dag aldrig komme, da den 16 måneder gamle pige blev diagnosticeret med en hjernetumor, som kun gav hende to dage at leve i.
 
”Lige siden vi fandt ud af, at vi skulle have en pige, har jeg svoret, at hun skulle have sit drømmebryllup en dag. Jeg havde dog aldrig troet, det skulle være på denne måde,” siger pigens mor, 29-årige Sammi Barnard, til det britiske medie Metro.
 
Forældrene havde forinden brylluppet sat sig ned med deres to sønner og forklaret dem, at Poppy-Mai kom hjem fra hospitalet for at tilbringe tid med dem, inden hun skulle i himlen og være en stjerne.

LÆS OGSÅ: Sikkerhedsvagt troede, han skød spøgelse

Trods sygdommen formåede den 16 måneder gamle pige at holde sig vågen gennem hele bryllupsceremonien, inden hun faldt i søvn i sin fars arme.
 
”Jeg kunne ikke stoppe med at græde. Fordi hun er vores eneste datter, har vi ofte snakket om, at vi skulle se hende blive gift en dag,” fortæller moren og fortsætter:
 
”Hun var så smuk. Ingen kunne sige løfterne, som var blevet skrevet, fordi alle græd så meget.”
 
”Mit ønske er mere bevidsthed (om Poppy-Mais sygdom, red.) i Poppy-Mais navn. Jeg fødte en engel, og snart vil hun blive en. Smerten er ubærlig, men at snakke om det kan måske forhindre andre forældre i at miste et barn,” siger Sammi Barnard, som åbent har fortalt om datterens symptomer, så andre forældre måske kan nå at forhindre sygdommen i at nå at blive så aggressiv som Poppy-Mais.
 
 
Hvad synes du om, at faderen giftede sig med sin datter?
 
Metro