Far og datter var kærester i tre år

Far og datter var kærester i tre år

image title: 
Foto: Sebastian Duda/123rf.com
En far og hans datter var kærester og boede sammen i datterens lejlighed med hendes to børn i Faxe Kommune.
Parret fandt sammen, efter den nu 35-årige kvinde gik fra sin tidligere kæreste, der også er faren til hendes børn. Derefter tog hun kontakt til sin biologiske far, som hun senere fik et intimt forhold til.

"Hun tog initiativ til at have sex en dag, efter at vi havde været i supermarkedet. Jeg prøvede at se hende som en datter, men det var svært, når hun var en voksen kvinde. Vi blev forelskede i hinanden, og vi tænkte faktisk ikke over det, men jeg kan godt se nu, at det var forkert," forklarede den 68-årige mand i retten ifølge sn.dk.

LÆS OGSÅ: Sådan sparer du tusindvis af kroner i supermarkedet                  

Forinden havde faren og datteren ikke set hinanden, siden datteren var to år gammel. De blev kærester og havde sex op til fire gange om ugen. Datterens telefon var fyldt med nøgenbilleder, som hun havde sendt til sin far, der var 62 år gammel, da de fandt sammen. Derfor var dommeren ikke i tvivl om, at forholdet var gensidigt.

"Til min fødselsdag havde hun været nede hos en professionel fotograf i Valby og fået taget en række nøgenbilleder, som hun gav mig i fødselsdagsgave, og hun betalte også for, at vi fik lavet matchende tatoveringer," sagde den 68-årige.

Omverdenen vidste ikke noget om det bizarre forhold, selvom parret boede sammen. Det var politiets efterforskning, der afslørede det.

Den 68-årige mand fik ni måneders fængsel, som blev lagt oven i den straf, som han i forvejen afsoner for besiddelse af 250 kilo hash.

Er det retfærdigt, at faren bliver straffet, når forholdet var gensidigt?

Dagens.dk

 
Tags: 
Nøgleord: