Far opkrævet penge for at holde nyfødt søn

Far opkrævet penge for at holde nyfødt søn

image title: 
Foto: Andres Rodriguez/123rf.com
Det var ikke regningen i sig selv, der efterlod den nybagte far ærgerlig og forundret, dog var der ét tillæg på hospitalsregningen, som fik ham til at kigge en ekstra gang.

Den nybagte far og hustruen blev for nylig forældre til en lille dreng ved et kejsersnit. De modtog efterfølgende en regning fra Utah Valley Hospital i USA, hvor man opkrævede cirka 265 kroner for, at faderen havde været i hud-mod-hud-kontakt med sin nyfødte søn. Med andre ord betyder det at han blev bedt om at betale for at holde sin lille dreng.

”Sygeplejersken lod mig holde barnet oppe ved min hustrus ansigt. Sygeplejersken lånte endda vores kamera til at tage et par billeder for os. Alle involverede (under fødslen, red.) gjorde det utrolig godt, og vi havde en rigtig god oplevelse. Vi fik bare en mavepuster, da vi så regningen,” lyder det fra den nybagte far Ryan Grassley, som efterfølgende har lagt et billede op af regningen på billedmediet Reddit. Her har opslaget vakt vrede og flere kalder det for ”misbrug af hospitalstillæg” og ”uværdigt”.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Rig prins madet af sin kone

Ryan Grassly er overrasket over de mange reaktioner, men fortæller til mediet CTVNews, at ham og konen ikke har tænkt sig at gøre yderligere i sagen. 

Ifølge hospitalets talsmand, Janet Frank, skyldes tillægget, at der var krævet en ekstra sygeplejerske til overvågning på operationsstuen, og ikke at faderen skulle holde sin søn.

”I tilfælde af kejsersnit, hvor én sygeplejerske allerede holdt øje med moderen (når hun efterfølgende skal sys, red.), bliver der hentet en ekstra sygeplejerske ind på operationsstuen, så spædbarnet kan blive ved moderen på stuen,' skriver Janet Frank i et svar til CTVNews.

Hvordan havde du reageret på sådan en regning?

BT 
Tags: 
Nøgleord: