Far raser: 10-årig søn smidt af bussen

Far raser: 10-årig søn smidt af bussen

image title: 
Foto: Ann-Christine Höglund/123rf.com
Den 10-årige, Mateen, blev på en rute mellem Køge og Ringsted, sat af bus 260R, fordi chaufføren ikke mente, at der var tilstrækkeligt med penge på drengens rejsekort, det skriver TV 2.

”Chaufføren viste udpræget ringe dømmekraft. Jeg var i chok, da Mateen grådkvalt ringede til mig og fortalte, at han var blevet sat af bussen et ukendt sted i Køge,” siger drengens far, Kamram Sarwar, til TV 2.

Mateen havde netop været til crickettræning i Køge, hvorefter han plejer at blive kørt til og fra stationen af en af trænerne, og derfor kender drengen ikke området.

LÆS OGSÅ: Har været arbejdsløs i 26 år: Jeg brækker mig

Heldigvis havde Mateen stadig strøm på sin mobiltelefon, så han ringede til sin far, der fik træneren til at lede efter sin søn. Det endte med, at træneren kørte Mateen hele vejen hjem til Ringsted, fortæller Kamram Sarwar.

”Jeg forstår ikke, hvorfor chaufføren begyndte at køre, inden Mateen havde prøvet at tjekke ind med kortet. Desuden havde vi fyldt rejsekortet op samme morgen, så jeg ved, der var penge på,” siger Kamram Sarwar til TV 2.

Den utilfredse far anerkender, at de tekniske detaljer kan diskuteres, men at man som udgangspunkt aldrig skal sætte et barn af bussen. Forældrene har i den forbindelse forsøgt at kontakte Movia, for at høre om selskabets politik på området.

Centerchef hos Movia, Søren Englund, er meget ked af hændelsen og svarer således:

”Jeg kan ikke gøre andet end at sige undskyld. Det må ikke ske, at en 10-årig dreng bliver sat af bussen, og jeg har tænkt mig at tage fat i chaufføren på linje 260R”, forsikrer han over for TV 2.

Her er farens Facebook-opslag 

Er det i orden, at chaufføren satte drengen af bussen?

Metroxpress
Tags: 
Nøgleord: 
Se debatter