Far smed 3-årig søn i vaskemaskinen

Far smed 3-årig søn i vaskemaskinen

image title: 
Foto: Pixabay
36-årige amerikanske Christophe Champenois er blevet idømt 30 års fængsel, efter han smed sin kun tre-årige søn ind i vaskemaskinen, for derefter at sætte sig til at surfe på internettet.
 
Den bizarre og kontroversielle handling skete angiveligt, fordi sønnen havde været uartig, og faderen ville derfor give ham en lærestreg. Drengen døde af den brutale tur i vaskemaskinen. Drengens mor er på lige fod med faderen blevet idømt fængsel for meddelagtighed i drabet. Det skriver skriver AFP. 
 
LÆS OGSÅ: Slæbt 44 meter under bil da kone kørte ham ned
 
Moderen forklarede i retten, at hun lavede puslespil med parrets datter, og at drengens far sad ved sin computer, mens deres tre-årig søn skreg for sit liv inde i vaskemaskinen.  Retten idømte moderen 12-års fængsel, da de vurderede, at hun havde været medskyldig i både drab og mishandling. 
 
Ifølge moderen om faderen ud til vaskemaskinen, hvor han trak den livløse dreng ud og sagde: “I det mindste vil han ikke genere os længere.” 
 
Under efterforskningen af sagen kom det frem, at faderen anså drengen for at være uønsket, og at han brugte en lang række voldelige metoder overfor den lille dreng. For eksempel låste han ham blandt andet ofte inde i et skab.
 
LÆS OGSÅ: Skole tvinger autistisk dreng i bur
 
De sociale myndigheder var gentagne gange blevet advaret om overgrebene, men alligevel skred de ikke ind. 
 
“Dette var ikke et isoleret tilfælde. Det var ikke et midlertidigt anfald af raseri, det var den sidste voldelige handling overfor en dreng, der var blevet behandlet helt forfærdeligt,” siger Isabelle Steyer, der er advokat.
 
Hvad mener du er en passende straf for forældreparret?
 
Dagens.dk
Tags: 
Nøgleord: