Far tiltales for drab på mor

Far tiltales for drab på mor

image title: 
Brian Jackson/123rf.com
Sidste sommer slog Anders Larsen sin hustru ihjel, mens hans to børn var i rummet ved siden af. Mens Anders Larsen har siddet i fængslet, har han søgt om forældremyndigheden, og den har Statsforvaltningen tilkendt ham.

I slutningen af marts i år, stod en frustreret bror til offeret frem for TV2:

”Vi er i chok over den afgørelse. Hvordan kan man på den måde belønne en morder for at have slået børnenes mor ihjel,” undrer broren sig.

Den tiltalte kørte rundt med liget af sin hustru i flere timer efter drabet. En nævningesag fra Glostrup afgøres til august

LÆS OGSÅ: Mand får fængselsstraf for ulovlig TV-streaming

Ved et retsmøde sidste sommer erkendte manden, at han havde forvoldt sin hustrus død.

Nu skal Retten ved Glostrup afgøre, om han er skyldig i manddrab og fastsætte en straf.  Den 41-årige hævder, at hustruen først angreb ham med kniv, hvorefter han slog hende og endte med at kvæle hende med en ledning.

Manden tiltales samtidig for usømmelig omgang med lig, da han efter forbrydelsen kørte rundt med den døde hustrus lig på Sjælland i flere timer.

I Næstved nær en spejderhytte kastede han liget over et hegn. Han fortalte senere, at han havde tænkt sig at skære liget i flere stykker, hævdes det i anklageskiftet.

Sagen kommer først for retten i midt august.

Synes du, at han har ret til at få forældremyndigheden?

TV2 
Tags: