Farlig tendens: Derfor skal du tjekke din bil

Farlig tendens: Derfor skal du tjekke din bil

image title: 
Foto: martinkay78/123rf.com
Da Alexander Holzendorff skulle ud at køre en tur i sin bil, gik der ikke lang tid, før han bemærkede, at noget måtte være galt. Bilen rystede og noget lød helt forkert. Det skriver TV 2. 
 
Egentlig måtte Alexander Holzendorff køre 80 kilometer i timen, hvor han befandt sig, men han besluttede sig for at sætte hastigheden ned til 40-50 kilometer i timen og trak bilen ind til siden. Noget, der skulle vise sig at redde hans liv. 
 
Kort efter kunne Alexander Holzendorff pludselig se et af hjulene fra sin bil komme flyvende, og takket være en hurtig undvigelsesmanøvre, undgik en motorcykel foran ham at blive ramt.

”Hvis jeg havde kørt de 80, som jeg måtte, var jeg kørt lige ind i den motorcykel. Han kunne have været død,” udtaler Alexander Holzendorff til TV 2.

LÆS OGSÅ: Ét opkald gjorde dansk mand til millionær

I stedet mistede han kontrollen over bilen og kørte direkte i grøften, og en efterfølgende undersøgelse viste, at han havde fået et slemt piskesmæld. Derudover har Alexander Holzendorff fået sig en ordentlig forskrækkelse.

”Chokket er forfærdeligt. Hvis jeg havde kørt i en by, kunne jeg have ramt et barn. Så ville jeg aldrig kunne have sat mig ind i en bil igen.”
Alexander Holzendorff er ikke i tvivl om, hvad der har udløst episoden.

”Jeg er helt sikker på, at nogen har fjernet de bolte,” siger Alexander Holzendorff, som havde købt bilen for tre måneder siden, hvor den var helt nysynet.

Ifølge vagtchef hos Midt- og Vestsjællands Politi, Boye Rasmussen, tager politiet tendens meget alvorligt.

”Vi tager det her meget alvorligt. Det er alvorlig kriminalitet, det er ikke drengestreger,” fortæller han til TV 2, og oplyser om, at strafferammen for den slags forbrydelser er op til otte års fængsel.

Han fortæller, at man har undersøgt gerningsstedet og er i gang med at gøre 'alt hvad vi kan' for at finde de skyldige. Strafferammen er op til otte års fængsel for den type af forbrydelse, oplyser vagtchefen.

Har du været udsat for denne farlige tendens?

TV 2
 
Tags: 
Nøgleord: