Farvel og tak: Band stopper efter knap 3 årtier

Farvel og tak: Band stopper efter knap 3 årtier

image title: 
Foto: morganka/123rf.com
Det er vist de færreste danskere, der ikke kender landeplagen  ’Bonsoir Madame’, som Big Fat Snake har spillet til utallige koncerter, festivaler og fester, men snart er det slut med at kunne høre originalversionen live, da Big Fat Snake selv har meddelt, at de stopper. Det skriver Ekstra Bladet.

”Nu har vi haft 28 i den manege, så nu må det være tid til nye eventyr,” fortæller bandets frontmand Anders Blichfeldt til avisen.

Gennem 28 år har bandet haft travlt med at turnere land og rige rundt, og det er gået ud over familie og venner, som de nu håber på at kunne bruge mere tid sammen med.

”I gennem de seneste 28 år er der jo rigtig mange familiefødselsdage, bryllupper og jeg ved ikke hvad, som man er gået glip af. De seneste år har der stille og roligt for mit vedkommende vist sig et behov for at være mere sammen med familie, venner og mine nærmeste,” forklarer frontmanden.

LÆS OGSÅ: Vild med dans-deltager sætter ord på utroskab

Til Ekstra Bladets spørgsmål, om det er ham, der har taget den endelige beslutning, svarer han:

”Ja, det kan man måske godt sige. Jeg har i hvert fald mærket et stort behov for det, og så har vi snakket om det. Der er selvfølgelig nogle i bandet, der mere end andre har haft ja-hatten på i forhold til beslutningen, men der er ikke noget drama. Det er, som det er, og der er ingen i bandet, der er sure på hinanden.”

Bandet slutter af med en afskedsturné i 2018, hvor man har mulighed for at synge med en sidste gang.

Skal du med til Big Fat Snakes afskedsturne?

Ekstra Bladet
 
Tags: