Farvel og tak: Dansk butikskæde lukker

Farvel og tak: Dansk butikskæde lukker

image title: 
Foto: Francis Dean/123rf.com
Det er slut med at gå i Inspiration, når der skal købes nyt køkkengrej eller interiør. Den kendte isenkræmmerkæde er nemlig blevet overtaget af Imerco, og nu bliver Imercos 155 butikker lagt sammen med Inspirations 25 store butikker i et større og stærkere Imerco. Det skriver BT.

Udover de kendte Imerco-butikker, kommer der også en ny kæde af Imerco Home-butikker, og samlet får virksomheden en årlig omsætning på 350 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Husker du? Her måtte du ryge før i tiden

Det bekræfter virksomheden selv ifølge BT. I en pressemeddelelse fremgår det, at konkurrencemyndighederne har godkendt Imercos køb af Inspiration.

”Jeg er meget glad for i dag at kunne meddele, at vi lægger de 25 bedste Inspiration-butikker ind i Imerco og gør Danmarks stærkeste butiks- og gavekæde inden for køkkenudstyr, borddækning, gaver og boligtilbehør endnu bedre for vores kunder. Vi ser et kæmpe potentiale i at satse meget mere inden for bolig- og indretningsudstyr. Med 180 Imerco-butikker kan vi for alvor realisere vores planer om at blive Danmarks bedste butikskæde inden for vores felt,” udtaler Frederik Brønnum, der er administrerende direktør i Imerco-koncernen, ifølge BT.

Kommer du til at savne Inspiration?

BT
 
Tags: