Farveldyt til konen kostede dyrt

Farveldyt til konen kostede dyrt

image title: 
Foto: Francis Dean/123rf.com
1.000 kroner. Så meget må Jan Fensholt-Hansen punge op med, fordi han torsdag morgen klokken 6.45 gav et lille dyt til konen i vinduet, inden han kørte på arbejde. Kort tid efter blev han nemlig stoppet af en patruljevogn uden for sit hus og fik tilkendt en bøde.
De to betjente i vognen fortalte Jan Fensholt-Hansen, at han var blevet anmeldt, og at der var beviser, derfor gav de ham bøden.

”Bøden betaler jeg gerne, men jeg synes alligevel, at det er en meget mærkværdig historie. Jeg er åbenbart blevet anmeldt af nogle naboer, og politiet har ligget på lur på matriklen for at overvåge mig. Kan det virkelig passe, at man skal bruge politiets ressourcer på den måde,” siger Jan Fensholt-Hansen til Jydske Vestkysten.

LÆS OGSÅ: Absurd: Derfor stjal han en taxa 

Jan Fensholt-Hansen har boet det samme sted i 20 år, og han har altid givet familien et lille dyt med på vejen, når han forlod hjemmet for at arbejde om morgenen. Derfor er han også forundret over, at anmelderen ikke selv er kommet over, og har bedt ham om at holde op.

Syd- og Sønderjyllands Politi afviser, at politiet har ligget på lur for at give Jan Fensholt-Hansen en bøde.

”Vi har modtaget en anmeldelse, og den forklaring, anmelder har givet, er, at han gentagne gange har forsøgt at få naboen til at lade være med at dytte,” siger leder af Haderslev Lokalpoliti, Preben Westh til Jydske Vestkysten[SV3] .

Hvad mener du om bøden? Ville du anmelde en nabo, der vækkede dig hver morgen?

Jyllands-Posten
 
 
Tags: 
Nøgleord: 
Se debatter