Fastfood-kæde indfører robotbetjening

Fastfood-kæde indfører robotbetjening

image title: 
Eric Dufour/123rf.com
Vi lever i en verden, hvor robotter bliver mere og mere almindelige, og i den forbindelse har KFC bemandet en af deres restauranter med en robot, som i fremtiden skal servere friturestegt kylling til kunderne.

KFC er blevet en af de første restauranter, som gør brug af stemme aktiverede robotter – til fordel for den menneskelige betjening.
Designerne af robotten, kendt som Dumi, fortæller, at den er smart nok til at håndtere ordrer fra kunder, og endda selv justerer, hvis en kunde skulle skifte mening undervejs.

LÆS OGSÅ: Kæmper mod politiet: Mange synes jeg er skør

Men robotten er dog ikke i stand til at kende forskel mellem accenter, og kan derfor kun forstå den oprindelig programmede accent.
På nuværende tidspunkt er robotten kun tilgængelig i den nyåbnede KFC-butik, ’Original +’, der blev lanceret i sidste måned, som omfatter andre banebrydende faciliteter – herunder trådløs telefon opladning.

Til at forklare butikkens navn, fortæller, Kinas administrerede direktør i KFC Joy Wat, at den kombinerer virksomhedens originale opskrifter med innovativt teknologi.

Dumi kan findes i Shanghai.  

Ville du have noget imod at blive betjent af en robot?

Metro 
Tags: 
Nøgleord: