For fed til kærlighed?

For fed til kærlighed?

image title: 
Privat foto/Facebook.com
Det unge kærestepar var til et bryllup, hvor Ashley var heldig da hun greb brudebuketten. Det ville Ashley tage et billede af, og bad derfor Christopher om at lave et sjovt ansigt, mens hun tog billedet af dem.

Det skulle have været et lykkeligt øjeblik, parret kunne mindes, men I stedet blev billedet brug til at mobbe den unge Christopher på grund af hans vægt.

En ven af parret havde nemlig fundet billedet på Facebook, og derefter lagt det op på hjemmesiden Reddit, hvor det har fået mange kommentarer og kliks.

LÆS OGSÅ: Danskere: Dyrekort vigtigere end mobning

”Folk sagde, at hun så for godt ud til at være sammen med mig, og at jeg ligner en med downs syndrom. Andre skrev, at jeg umuligt kunne være hendes kæreste, og de gjorde grin med min vægt,” siger Christopher Reed til det amerikanske blad People.

Det fik Ashley til at skrive et langt opslag på Facebook, hvor hun forsvarer sin kæreste og deres kærlighed:

”Jeg bliver nødt til at sige, at jeg scorede jackpotten med Christopher. Han har ikke stenhårde mavemuskler, som verden siger til piger, at de skal ønske sig, men helt ærligt, hvorfor betyder det overhovedet noget, når man prøver at finde en, som man vil bruge resten af sit liv med?” skriver hun og fortsætter:

”Han er så betænksom og tålmodig. Han viser, altid at han elsker mig. Han er min bedste ven. Jeg elsker ham for, den han er og omvendt. Han er forstående, kærlig og morsom, hvilket er så svært at finde nu til dags.”

Synes du, at man kan være for overvægtig til kærlighed?

Metroxpress
Tags: