Fem fede apps til din ferie

Fem fede apps til din ferie

image title: 
Foto: Dejan Bozic/123rf.com
Nogle gange kan det være svært at huske, hvordan livet var uden en smartphone. Men der hersker ingen tvivl om, at det somme tider, kunne være lidt mere besværligt – især når man er ude at rejse. Men nu kan kort, parlør og internet samles ét sted. Vi har fundet fem apps, som vi synes er helt geniale at bruge, når man er på ferie.

Yr.no
Det er altid rart at have en idé om, hvordan vejret bliver under ferien. Skal man eksempelvis finde paraply eller parasol frem?

Der følger ofte en vejr-app med på en smartphone, men vi kan anbefale vejr-app’en yr.no. Der er Norges svar på DMI – ofte er de bare bedre til at ramme plet med vejrprognoserne.

Valuta+
Skal du et sted hen, hvor du skal betale med anden valuta end den danske krone, så kan det i den grad anbefales at hente app’en Valuta+  Især hvis det kniber med hovedregningen og du gerne vil vide, hvor meget ting koster.

LÆS OGSÅ: Insider-tips: Her er Grækenlands bedste øer

Google Maps
Download et kort over din destination. Så slipper du for at gå rundt med et kort, og du kan tilmed se, hvor du befinder dig i forhold til, hvor du gerne vil hen.

Duolingo
Lær at sige vendinger som ”En øl, tak”, ”Må jeg bede om en regning?” og ”Hvad koster?” på et hvilket som helst sprog. Duolingo er et perfekt alternativ til en parlør, og kan lære dig at tale andre sprog.

TripAdvisor
TripAdvisor er en perfekt måde at finde de bedste restauranter, seværdigheder og hoteller. Her skriver du blot navnet på din destination i et søgefelt, og du vil få en oversigt over de bedst bedømte steder i området. Alt anbefalet af andre brugere af app’en.

Hvilken app kan du ikke leve uden, når du er på ferie?
Tags: 
Nøgleord: