Ferietid for alle: Tag underholdning til børnene med på ferie

Ferietid for alle: Tag underholdning til børnene med på ferie

(Annonce)

Familieferie er den tid på året, som mange danskere ser frem til. Endelig kan den travle hverdag blive parkeret til fordel for sommer og sol. Skal du på familieferie i den nærmeste fremtid, kommer vi med nogle gode tips til dig. Det kan nemlig være bekvemt at have underholdning med til børnene, så ventetid og dårligt vejr kan blive udnyttet til fulde.

I denne artikel fortæller vi dig mere om, hvordan du kan tage TV-underholdningen med på ferie. Det kan give dig et frirum på dage, hvor der er ventetid eller regnvejr. Samtidig er det god underholdning for børnene i de sene timer.

Streaming med på farten

Streamingtjenester som Netflix har i dén grad vundet danskernes hjerte. Faktisk så meget, at hele 75 % af alle danskere allerede har et abonnement til Netflix. Helt kort er Netflix en streamingtjeneste, der tilbyder indhold i alverdens formater. Her kan du få glæde af forskellige TV-serier, klassiske film og egenproduktioner fra Netflix. Desuden finder du en hel sektion, der udelukkende rummer underholdning til børn i forskellige aldre.

Netflix har et godt blik for at indsamle internationalt indhold til deres streamingplatform. Du finder underholdning til børn fra både skandinaviske TV-stationer, internationale producenter og mange andre. Derfor er Netflix et ideelt valg, hvis du vil have god underholdning med på farten. Du kan tilmed downloade forskellige film eller serier, så de kan ses i offline tilstand.

En tilføjelse til TV-pakken

I takt med streamings stigende popularitet er flow-TV også blevet aktuelt som online indhold. I stedet for at abonnere på de klassiske TV-pakker kan du i dag vælge frit med bland selv-TV. Foruden din TV-boks derhjemme kan du ofte tage det med på farten og få inkluderet Netflix i samme pakke.

Bland selv-TV giver dig mulighed for at udvælge specifikke kanaler, som du gerne vil se. Du skal ikke betale for allerede sammensatte pakker. I stedet designer du din egen TV-pakke, hvor du kan tilføje blandt andet Netflix som en valgmulighed. På den måde får du en samlet pakke af streaming og flow-TV i online format, der er perfekt til ferien.

En billig løsning for dig

Når det kommer til prisen på Netflix og bland selv-TV, er det i langt de fleste tilfælde en billig løsning for dig. I mange år har vi været nødsaget til at betale for allerede sammensatte TV-pakker. Sammen med et marked på vej i den forkerte retning har det resulteret i store prisstigninger. Derfor har mange danskere allerede slanket deres TV pakker til fordel for færre kanaler og streaming.

For dig kan du drage nytte af en billigere TV-løsning, der kan rumme hele familien. Netflix tilbyder indhold til jer alle, og I kan se det, når det passer jer. Ved at tilvælge en række TV-kanaler efter familiens behov får I en TV-pakke, der er skræddersyet til at dække bestemte behov.

Prisen på dit abonnement afhænger af antallet af kanaler. Hvilke kanaler du vælger har også en betydning for den samlede pris. Alt dette kan du finde mere information omkring hos den respektive udbyder.

 
Tags: