Fifty Shades of Gorilla

Fifty Shades of Gorilla

image title: 
Foto: Daily Mail
En australsk gorilla, som er flyttet til en japansk zoologisk have, er blevet en hjerteknuser for de japanske kvinder. Gorillaen Shabani har tiltrukket en stor skare af kvindelige bedårer, som besøger ham, fordi de synes, han er lækker. Den japanske zoo fortæller, at de har oplevet en særlig stigning i antallet af kvindelige besøgende takket være gorillaen.
 
Hans popularitet ses især på Twitter, hvor fans poster billeder med ham og kommenterer på, hvor lækker han er. Hans fans kalder ham ofte en ’ikemen’, som betyder ”flot mand”.
 
Shabani er opvokset i den australske zoologiske have, Taronga Zoo, men blev i 2007 overført til den japanske zoologiske have, Higashiyama, for at gøre tre kvindelige gorillaer gravide.
 
LÆS OGSÅ: Student kørte ambulance til galla
 
Ifølge senior-dyrepasser hos Taronga Zoo, Allan Schmidt, kommer det ikke som en overraskelse, at Shabani er blevet så populær:

”Japanerne er skøre… De elsker deres skøre påfund!” siger han og forklarer, at de fleste finder gorillaen tiltrækkende,. 
På nettet lyder kommentarerne omkring gorillaen blandt andet, at han er ’hot’ og ’for lækker’.

En kvinde har eksempelvis skrevet:

”Jeg var i Higashiyama Zoo. Denne lækre Shabani ikemen var i den grad flot,” og en anden har skrevet ”Shabani som bor i Higashiyama Zoo er kendt som den alt for lækre gorilla!”
 
Synes du, at Shabani er en lækker gorilla eller er japanerne gået for vidt? Kan dyr overhovedet være tiltrækkende?
 
Daily Mail