Find den rette seng med disse tre tips

Find den rette seng med disse tre tips

Er du på udkig efter en ny seng til soveværelset, så er der sikkert nogle spekulationer, der går igennem hovedet på dig. For det kan ikke altid betale sig at gå på kompromis med komforten, hvis du vil holde din krop i så god form som muligt. Faktisk bruger vi cirka 1/3 af vores liv i sengen, og derfor er det også en ting i boligen, som, vi skal sørge for, passer perfekt til dem, der skal sove i den. Vi guider dig igennem dit sengekøb med tre tips til, hvad du skal holde øje med, når du skal købe din nye seng. Brug hellere lidt ekstra på sengen, for du får langt mere for pengene, hvis du undlader at købe den billigste på markedet.
 

Hvorfor en god seng?

At sove godt handler om mange forskellige ting. Det kan være, at du har meget om ørerne eller døjer med koldsved om natten, men vil du have de bedste forudsætninger for en god nattesøvn, så skal du sørge for at have en seng, der passer til dig. For sover du ikke ordentligt eller nok, så vil det ikke kun påvirke dig psykisk, men også dit fysiske velvære vil tage skade af det.

Sengetypen

Først skal du beslutte dig for, hvilken sengetype du ønsker. Er du til en praktisk af slagsen, så skal du finde et sengestel og en tilhørende springmadras. Hvis du ikke har nogle ønsker til en bestemt funktion, så skal du gå efter de velkendte kontinentalsenge. Her får du fantastisk komfort og en seng, der ofte er pæn at se på. Få kyndig vejledning hos din forhandler, eller lad Testsektionen komme med deres bud på den perfekte kontinentalseng til dig. Find testen hos Testsektionen og bliv godt klædt på til dit sengekøb.

Elevation skåner ryggen

I forbindelse med ovenstående skal du også overveje, om du har nogle bestemte behov i forhold til din krop. Døjer du med dårlig lænd eller ryg, så kan det være en god idé at overveje en elevationsseng, hvor du nemt kan bestemme vinklen, som du vil sidde eller sove i. For sidder vi op ad væggen, så kan vi nemt komme til at falde samme og belaste ryggen. Her skal du enten erhverve dig nogle særdeles gode puder til ryggen eller en elevationsseng, som kan afhjælpe disse problemer.

Køb online

Når du skal købe din seng, så er der et godt tip til, hvordan du kan få mest muligt for dine penge. For vælger du at gå til forhandleren, så vil du skulle betale mange tusinde kroner mere for din seng, end hvis du benytter dig af de mange gode onlinebutikker, som findes rundt omkring i Danmark. Her får du selvfølgelig muligheden for at teste din seng hjemme i flere måneder, og er du ikke tilfreds med varen, så kan du sende den retur. Og så er der ofte prismatch, der sørger for, at du altid får den bedste pris på den seng, som du ønsker.
Tags: