Fire tendenser fra 2019 du sent vil glemme

Fire tendenser fra 2019 du sent vil glemme

Nyt år, ny charme. Efteråret har fundet vej til Danmark og vi ser tilbage på nogle af de tendenser, der har beriget dette års fashion scene. Nogle tendenser har du i snart ti måneder forsøgt at flygte fra, andre har du taget til dig og kommer måske til at holde fast på lidt endnu. Her får du fire tendenser fra 2019, du sent vil glemme.

Stramme bukser og alt for store sneakers

Hvis ikke du allerede har spottet flokken med lidt for stramme jeans og klodsede hvide eller sorte sneakers, så har du måske ikke brugt nok tid i den hippe ende af byen. I år har bukserne næsten ikke kunne blive stramme nok. Skoene derimod, skal helst ligne at de er købt to numre for store og med dobbelt op på sål. Særligt de unge har taget tendensen til sig - måske heller ikke et look, der egner sig særlig godt til arbejdspladsen.

Ringe i alle størrelser og farver

Hvor fødderne er blevet pakket ind i lidt for store klodser, har fingrene fået deres egne at holde styr på. Fingerringe er i 2019 kommet tilbage på markedet. Efter nogle års pause, er det igen blevet populært at pynte hænderne med alt fra markante guldringe til skæve og farvede plastik ringe. Hvis du endnu ikke har grebet chancen og er hoppet med på denne trend, kan du nå det endnu hos trendhim.dk hvor der er fokus på salg af smykker til mænd.

Lag-på-lag

De helt store modeeksperter kan stadigvæk ikke få hænderne ned over denne trend i 2019. I år er det nemlig blevet et hit, at smide lag ovenpå lag, når det kommer til t-shirts, langærmede, skjorter og hættetrøjer. Det vides endnu ikke hvem, der var den første til at bringe netop denne trend til den danske modescene, men kineserne har længe praktiseret lag-på-lag-stilen. Om den stammer derfra, skal vi ikke kunne sige, men trenden er helt sikkert ikke for alle.

Bæltetaske på skrå

Bæltetasken er nu rent faktisk en trend fra tidligere år, men i 2019 har den fået nyt liv. Egentlig er bæltetasken kendt som “far-tasken,” der hænger lige under far-maven, praktisk men helt sikkert langt fra at være moderigtig. For nogle år siden fik den dog en særdeles fashionable plads på modescenen, da en eller anden valgte at hænge den på tværs, skråt henover kroppen, i stedet for horisontalt under vommen. Wupti, så fik bæltetasken sparket døren ind til modeverdenen og den lever endnu i bedste velgående. 
Tags: