Fjerner du hår forneden? Så mange gør det forkert

Fjerner du hår forneden? Så mange gør det forkert

image title: 
Foto: IEGOR LIASHENKO/123rf.com
Der er mange måder at fjerne sine kønshår på, og dermed er der også mange forkerte eller i hvert fald udfordrende måder.

Det bekræftes i en ny amerikansk undersøgelse fra University of California, hvor det konkluderes, at hele 26 procent af dem, der fjerner deres kønshår, pådrager sig skader undervejs. Det skriver The Guardian ifølge Videnskab.dk.

Skaderne dækker over alt fra udslæt, sår og endda forbrændinger, og i flere tilfælde måtte folk søge lægehjælp.

”Vi var overraskede over, hvor mange af skaderne der ledte til lægebesøg. I tre procent af tilfældene måtte voksne besøge en klinik på grund af skader relateret til hårfjernelse fra kønsorganer,” siger Benjamin Breyer, der er urolog (ekspert i urinvejssygdomme) på University of California og medforfatter på studiet.

LÆS OGSÅ: Kvinder har større sexlyst end mænd

I alt er 7456 personer mellem 18 og 64 år blevet spurgt om deres intimbarberingsvaner, og hvis man er blandt de 26 procent, der har oplevet skader, har folkene bag studiet et klart råd.

”Hvis du har fået en skade, så overvej at ændre din metode. Hvis der er noget, som, vi ved, mindsker antallet af skader, så er det at lade være med at fjerne håret så ofte, og når du gør det, så fjern gerne mindre hår ad gangen,” siger Benjamin Breyer ifølge Videnskab.dk til The Guardian.

Hvad er din holdning til intimbarbering?

Videnskab.dk
Tags: