Fodboldfan gik på toilet og blev først fundet efter 11 år

Fodboldfan gik på toilet og blev først fundet efter 11 år

image title: 
Foto: Federico Rostagno/123rf.com
Rudolf Bantle var taget til Milano med sine venner for at overvære en fodboldkamp mellem deres favorithold Basel og Inter. Med fem minutter tilbage af kampen på stadionet, San Siro, valgte Rudolf Bantle at gå en tur på toilettet.

Efterfølgende kunne Bantle ikke finde sine rejsekammerater igen.

Med kun 20 euro i kontanter og ingen mobiltelefon blev Rudolf Bantle forladt i gaderne i Milano. Her tilbragte han de næste 11 år af sit liv, hvor han levede af gaver fra venlige lokale.

Den schweiziske herre blev allerede meldt savnet i 2004, og han kom på politiets liste over savnede personer. Men fordi der ingen informationer fandtes om, hvor han var, blev sagen henlagt i 2011.

LÆS OGSÅ: Fyret for at like billede på Facebook


Selv fortæller Rudolf Bantle til den schweiziske avis Schweiz am Sonntag, at takket være et højt alkoholindtag holdt han varmen i Milanos gader.

Egentlig blev Rudolf Bandtler på et tidspunkt genkendt og kontaktet af de schweiziske myndigheder, mens han levede på gaden, men på det tidspunkt nægtede han at rejse tilbage til sit hjemland.

Først da den nu 71-årige mand for nylig blev indlagt på sygehuset med et brækket lårben, indså han ifølge Schweiz am Sonntag, at det var på tide at vende hjem til Basel.

Det schweiziske medie skriver nu, at han har fået en plads på et plejehjem i sin hjemby.

Drømmer du nogen gange om at rejse væk for at starte forfra?

B.T.

 
 
Tags: 
Nøgleord: