Folkekær sangerinde bliver radiovært på DR

Folkekær sangerinde bliver radiovært på DR

image title: 
Foto: dmitrimaruta/123rf.com
De fleste kender nok Julie Berthelsen som en dygtig sangerinde, der slog igennem i TV 2-talentkonkurrencen ’Popstars’ tilbage i 2002, men nu går hun helt nye veje.
 
Fra 1. maj skal hun nemlig for første gang prøve kræfter med rollen som radiovært, når hun bliver sidestykke til Kasper Harboe hver lørdag formiddag i P4-programmet ’Formiddag på 4’eren’.
 
”Det er nyt, og det er spændende. Og selv om det på en måde er inden for det felt, jeg i forvejen har arbejdet med som sangerinde, har jeg aldrig lavet radio på den måde før,” siger Julie Berthelsen i en pressemeddelelse fra DR og fortsætter:
 
”Jeg ser frem til at lære en masse nyt, være 'på' hver dag, udvide min horisont og have kolleger omkring mig hver dag – endda en tæt én af slagsen i form af min medvært Kasper. Indrømmet er jeg også en smule nervøs, men jeg håber på alle måder, at jeg kan give det, jeg gerne vil – både til lytterne og til DR.”
 
LÆS OGSÅ: Vanvidskørsel koster kendt børnevært kørekortet
 
Samme positive toner lyder der fra Julie Berthelsens nye arbejdsgiver.
 
”Julie Berthelsen er en empatisk og engageret kvinde, som er optaget af verden omkring sig – både hverdagsudfordringerne og de helt store spørgsmål, så lytterne kan godt glæde sig til at møde hende i radioen fra den 1. maj,” siger redaktionschef i DR Tina Kragelund.
 
'Formiddag på 4'eren' har dagligt mellem 600.000 og 700.000 lyttere, og programmet bliver sendt alle hverdage fra klokken 10-12.
 
Tror du, Julie Berthelsen bliver en god radiovært?
 
BT
Tags: 
Nøgleord: