Foranstaltninger du bør tage dig i planlægningen af nytårsaften under Covid-19

Foranstaltninger du bør tage dig i planlægningen af nytårsaften under Covid-19

Dette indhold er sponsoreret.

Dette års nytårsaften vil uden tvivl blive en mindeværdig en af slagsen. En nytårsaften hvor der skal ses tilbage på et specielt år 2020 med mange oplevelser. Det har for mange været et voldsomt og hårdt år, der indebar sygdom, ensomhed og måske endda frygt for den omfattende coronavirus. Året, er i manges øjne, blevet set som året hvor alt gik galt, og nu er det endelig kommet til en ende. En afslutning, der er blevet set frem til, og som nu endelig skal fejres. Dog vil fejringen af nytåret blive noget anderledes, end hvad den hidtil har været, og mange foranstaltninger bør tages når der skal planlægges dette års nytårsaften.

Menuen

Et vigtigt element for fejringen af årets afslutning og begyndelsen af en ny er menuen. En nytårsmenu består altid af dejlig mad, som nydes ved et festligt pyntet bord. Og selvom det er skønt at planlægge og stå i køkkenet i timevis for at forberede et festligt måltid for sine gæster, bør man i år overveje mad ud af huset. Dette er en overvejelse der bør gøres for at undgå spredning af smitte. Hvis man står for mange i køkkenet, eller man ikke er opmærksom nok på hygiejne kan det hurtigt gå galt, og man vil jo ikke risikere at smitte hele sit selskab. Ved at købe mad forberedt af professionelle sikrer man sig, at forholdene er i orden. De har styr på hygiejnen, og man kan derfor dække bordet, velvidende at maden er forberedt under trygge forhold. Og endnu bedre, vil man kunne nyde et fantastisk måltid mad uden at have arbejdet særlig hårdt for det.

Gæsteliste 

Som oftest, når der skal inviteres gæster nytårsaften overvejer man, hvem man vil fejre og feste sammen med. I år bør overvejelsen gå på hvem man helst vil fejre og feste sammen med. For at undgå smittespredning, og for at overholde de anbefalede retningslinjer, bør man ikke samle alle ens venner i hjemmet når nytåret skal fejres. Dermed, må man prioritere og kun invitere en brøkdel af de gæster man ellers drømmer om at invitere. På denne måde kan man holde en sikker afstand til hinanden, og man undgår at sprede smitte til flere end nødvendigt. Heldigvis kan man se frem til fremtidens nytårsfejringer, hvor festerne forhåbentligt er tilbage under normale rammer igen. 
 
Tags: