Forbered dig: Din Facebook ændrer sig snart

Forbered dig: Din Facebook ændrer sig snart

image title: 
Foto: ymgerman/123rf.com
Er du også typen, der oftere skriver beskeder med dine venner og familie via Facebooks Messenger-app? Så kan du godt forberede dig på, at Facebook fra på tirsdag vil begynde at indsætte reklamer imellem dine beskedtråde. Det oplyser TV 2.

I forbindelse med nyheden har TV 2 taget en snak med Torben Vognsen, som er chefredaktør på teknologimagasinet iNPUT. Ifølge ham er det ikke overraskende, at Facebook nu vil tjene penge på app’en.

”Personligt synes jeg, at det er meget fair, at Facebook skal tjene penge på deres tjenester, for en app som Messenger bliver jo løbende opdateret og holdt ved lige, og det koster penge for Facebook. Man kan dog diskutere, om Facebook er ved at blive for grådige,” siger han til TV 2, og tvivler dog på, at det vil få folk til at droppe app’en fremover.

LÆS OGSÅ: Advarsel: Åben ikke denne mail fra Skat

”Brugerne af Messenger vil først være trætte af denne her ændring, og så vil de tilgive det, og så vil de glemme det,” forklarer han.

Torben Vognsen mener desuden, at der med tiden vil blive lavet et alternativ, så brugere, der for alvor bliver trætte af reklamerne kan betale for, at reklamerne forsvinder:

”I fremtiden kunne jeg forestille mig, at Facebook laver en mulighed for at betale sig fra at se alle reklamerne,” siger han.

Hvad synes du om, at der snart kommer reklamer i Facebook Messenger-appen?

TV2
 
Tags: