Forkæl dig selv

Forkæl dig selv

Sponsoreret indhold

Oplever du, at hverdagen er hektisk, og at du konstant har planer og travlhed på programmet? Mange fokuserer på karriere, men ikke nok med det, banker familien på om eftermiddagen, og praktiske gøremål vælter ned over en. 

En hverdag bestående af konstant travlhed fører desværre for mange til stress, depression, og for nogen – mangel på mening med livet. Er det en hverdag du ønsker? Selvfølgelig er det ikke det, og i denne artikel får du gode råd til, hvordan du kan forkæle dig selv og tilfredsstille dine behov.

Mærk din krop og tilfredsstil dig selv

Du kan forkæle dig selv på mange måder. Men nogen nyder at gå en lang tur langs vandet, løbe en tur i skoven, eller shoppe med veninderne, dyrker andre yoga og mærker deres indre. Det vigtigste er, at du er i kontakt med dig selv, og at du konstant er opmærksom på de behov du har. En anden måde, hvorpå du kan fylde kroppen med glæde og nydelse er, ved at røre og kærtegne dig selv. Om det er ved hjælp af en dildo, en rabbit vibrator, eller anden form for sexlegetøj – det er en enorm og spændende og ny verden, der skal udforskes. Leg med det, anskaf dig noget og se om det er noget for dig. Mange oplever, at det føles grænseoverskridende i starten. Men når du kommer udover dette kan det gøre dig mere dig selv. Det kan få dig til at slappe af, og være mere tilstede i nuet, og dermed give dig mere overskud til hverdagen. 

Flere undersøgelser viser at de fleste, særligt kvinder, ikke tør give sig hen, og tillade sig den glæde som følger, når de tilfredsstiller sig selv, Det er en kæmpe skam, og noget som burde ændres. Undersøgelser viser heldigvis også at legetøj kan fungere som en genvej til at vende dette faktum, og dermed give kvinderne mulighed for at mærke sig selv et hundrede procent. Det kan gøre det nemmere at komme derhen hvor du gerne vil være, som seksuelt væsen.

Bliv bedre for dig selv og ikke mindst din partner

Der er selvfølgelig også det aspekt at du kan blive en bedre partner, og dermed lære en masse tricks som også kan tilfredsstille din partner, når I sammen kravler under dynerne. Hvis du kender din krop, ved du også, hvad du har brug for. Når du ved det, kan du fortælle det videre til din partner, eller vise ham det. Efter at have prøvet sexlegetøj på sig selv, beskriver mange en følelse af at være mere forbundet og opmærksom på den du ligger overfor i sengen. Uden at gøre legetøj til den hellige gral, så er der noget i det, der kan tages med udenfor soveværelset. Den energi du får i det rum, du får skabt med din partner eller dig selv, kan bruges i alle sammenhænge og er derfor ikke kun i soveværelset. Den kan føles overlegent, tilstedeværende, du kan komme tættere på den du er, og forbinde dig og forstå den, der sidder overfor dig. Det er det livet handler om.