Forsvunden 2-årig fundet efter massiv eftersøgning

Forsvunden 2-årig fundet efter massiv eftersøgning

image title: 
Foto: Privatfoto
2-årige Storm fra Hillerød vil næppe glemme den oplevelse, han havde onsdag aften og nat, foreløbigt.

Omkring kl. 20 onsdag aften modtog Nordsjællands Politi efterlysningen af den 2-årige dreng, der var forsvundet fra familiens hjem på en blå løbecykel. Natten til torsdag skrev Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse, at drengen var blevet fundet af en hundepatrulje klokken 02.07.

Selvom det var en hundepatrulje, der fandt drengen sovende op ad et træ, er Politikommisær Søren Christensen fra Nordsjællands Politi taknemmelig for den massive opbakning til eftersøgningen, der var fra både organisationen Missing People og almindelige borgere:

”Der har været en stor indsats fra Missing People, men også fra almindelige borgere, der er taget ud i, hvad jeg vil betegne som tusinde-tal for at finde den her dreng, og det er vi rigtig glade og taknemmelig for, da det har været en kæmpe hjælp,” siger han til TV2 Nyhederne.

Opbakningen var endda så stor, at politiet på et tidspunkt var nødt til at melde ud, at der ikke var brug for flere frivillige, da der med de mange mennesker var risiko for at ødelægge duftsporene for politihundene.

Hvad synes du om det store engagement, som alle de frivillige har vist?

TV2 Nyhederne 
Tags: 
Nøgleord: 
Se debatter