Frederiks 50 års koster betjente fra Sydsjælland

Frederiks 50 års koster betjente fra Sydsjælland

image title: 
Foto: Francis Dean/123rf.com
Det kommer til at få stor betydning for Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, at 2018 byder på en del større arrangementer. Også selvom det kommer til at foregå andre steder end i lokalområderne.

Det oplyser Sjællandske ifølge TV 2.

”Der er de sædvanlige opgaver med Roskilde Festival og Folkemødet, men i år er der også både VM i ishockey og kronprins Frederiks 50- års fødselsdag, som betyder stor afgivelse af betjente fra vores kreds,” udtalte politidirektør Lene Frank til avisen. Hun holdt nemlig tale ved den årlige nytårsparole i onsdags på Næstveds politistation.

LÆS OGSÅ: Ekspert: Prins Nikolai skal væk fra Danmark

Desuden vil opgaver som terror- og grænsebevogtning også være skyld i, at der kommer til at være færre betjente på gaderne.

”Det er klart, at når man først er afsted, så er en opgave som Folkemødet jo sjov for betjentene – men det er knap så sjovt for dem, der er tilbage her med færre kolleger,” fortsatte hun med at forklare til Sjællandske, og hun medgjorde derudover, at det ville have konsekvenser for nogle af betjentene, som måtte vente med at afholde fere til senere på året.

Af begivenheder, som har brug for ekstra mandskab indgår blandt andet Ishockey-VM, som afvikles i Herning og København fra den 4. til den 20. maj. Kronprins Frederiks 50 års fødselsdag den 26. maj, Folkemødet på Bornholm den 14. til 17. juni og Roskilde Festival fra den 30. juni til den 7. juli.

Hvad synes du om, at der kommer til at være færre betjente på Sydsjælland?

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2018-01-04-kronprinsens-foedselsdag-draener-sydsjaelland-for-politi