Fremmed mand lagde mystisk besked på kvindes Facebook

Fremmed mand lagde mystisk besked på kvindes Facebook

image title: 
Foto: Ponsulak Kunsub/123rf.com
Monica Cook fra New South Wales i Australien glemte i fredags sin telefon i toget. Heldigvis var der en venlig sjæl, der fandt den.
 
Men måden, han fortalte hende om sit fund på, havde hun aldrig set komme, og der gik heller ikke lang tid før, at den gik viralt på Facebook.
 
Manden som omtales Luke, havde nemlig hurtigt knækket koden til Monicas telefon, hvorefter han var logget på hendes Facebookprofil for at opdatere hendes status med en lidt småromantisk besked.
 
Luke starter nemlig ud med at rose Monicas profilbillede, og skriver, at han håber, at hun er nået godt frem til sin destination på trods af, at hun har efterladt telefon, kreditkort og 50 australske dollars, som svarer til omkring 340 danske kroner.
 
”Jeg lader det hele ligge til dig, men jeg tilføjer også mit visitkort ;)” skriver han, hvorefter han lidt diskret lægger op til at mødes over en drink.
 
Han slutter desuden af med at tilføje, at han har logget ind på hendes Tinder-profil for at swipe til højre på hans egen profil derinde, så hun kan se, hvilken ærlig fyr, der har fundet hendes telefon og afleveret den på Town Hall Station.
 
LÆS OGSÅ: Sæddonor har 800 børn – en ny hver uge
 
Opslaget blev efterfølgende flittigt delt og kommenteret, og da Monica Cook fire timer senere tjekkede Facebook, blev hun temmelig overrasket.
 
”Det øjeblik, hvor man kommer hjem, ked af det over at have mistet sin telefon, og man logger på Facebook på sin computer, for at opdage, at HELE Facebook ved, at din telefon blev fundet for flere timer siden. WTF!!!!!! Er det her virkeligt, er jeg blevet hacket?’ skrev Monica Cook. Desuden har hun skrevet til Luke for at takke ham.
 
”Jeg er lidt overvældet og perpleks over den offentlige gestus, men nu får vi at se med den drink,” skriver hun.
 
Er det i orden, at Luke har logget ind på Monicas Facebook eller er det for meget?
 
Ekstra Bladet
 
 
Tags: