Fundet efter 30 år: De troede han var død

Fundet efter 30 år: De troede han var død

image title: 
Foto: Evgeny Atamanenko/123rf.com
Fundet efter 30 år: De troede han var død // Efterlyst mand fundet efter 30 år //
Takket være et mindre glimt i sin forsvundne hukommelse, er en mand, der har været efterlyst i snart 30 år, blevet fundet i live.
Efter 30 års forsvinden, er manden, Edgar Latulip, endelig blevet fundet.
 
Da Edgar Latulip var 21 år, havde han den mentale alder af en 12-årig. En dag efter en slem hovedskade gik han fra et hjem for handicappede mennesker i Ontario, Canada, og steg på en bus og forsvandt. Hans mor har ikke set ham siden.
 
”Jeg vil bare godt snakke med ham og hjælpe ham så godt jeg kan. Jeg vil bare gerne se ham,” siger moren, Sylvia Wilson, til nyhedsmediet the Record.
 
LÆS OGSÅ: København får bilfri søndag

Den slemme hovedskade har formentlig været skyld i Edgar Latulips hukommelsestab og, at han efter busturen har levet med en anden identitet i Niagara siden.
 
Men den nu 50-årige mand begyndte at få stumper af sin hukommelse tilbage, hvilket fik ham til at huske sit rigtige navn igen. Dette fik en social rådgiver til at undersøge sagen nærmere, og hun fandt ud af, at manden fandtes på en liste over efterlyste personer.
 
Gennem en DNA-test kunne han endeligt identificeres som Edgar Latulip, og skal snart genforenes med sin familie igen.
 
”Jeg har været politibetjent i 18 år og det her er noget jeg har set på tv, men aldrig har været en del af,” siger, Phillip Gavin, fra Niagara Regional Police.
 
Hvad ville din reaktion være?
 
The Record 
Tags: