Fupmagere betalte svimlende beløb med matador-penge

Fupmagere betalte svimlende beløb med matador-penge

image title: 
Foto: Katherine Martin/123rf.com
Det er nu kommet frem, at en række fupmagere har brugt matador-penge til at snyde smykkeforhandlere i London, Bristol og Leeds i England.
 
Dette skriver det britiske nyhedsmedie, Metro.
 
De rigtige Euros var angiveligt blevet byttet ud med falske matador-penge, som næsten er identiske med de rigtige pengesedler bortset fra, at farven er en smule lysere.
 
Matador-pengesedlerne var alle mærket med spillets navn, men fupmagerne havde gemt dette med en hvidt bånd af papir, der skulle holde penge-bundterne sammen.
 
Dette betød, at ofrene blev narret på trods af, at de brugte en maskine til at tælle pengene.
 
LÆS OGSÅ: Kvinde føder to børn fra to forskellige livmødre
 
De fleste lagde først mærke til fejlen, da de havde udleveret værdierne til fupmagerne, som derefter var flygtet med rovet.
 
Smykkeforhandleren, John Calleija, var en af ofrene, der blev narret af fupmagerne, da de indgik en handel på cirka 57 millioner kroner for en andel sjældne diamanter. Aftalen blev indgået på et hotel, hvor en bodyguard og en pengetællemaskine var til stede. John Calleija inspicerede penge-bundterne af 500 euro sedler hver, som i alt svarede til omkring 57 millioner kroner.
 
Men i øjeblikket mellem at John Calleija havde talt pengene op og lagde pengetællemaskinen væk, blev de rigtige penge byttet ud med matador-pengene, og fupmagerne forsvandt med diamanterne.
 
Sagen er endnu afsluttet, selvom den kendte fupmager, Gianni Accamo, er blevet anklaget i sagen.  
 
Tror du, at dette fupnummer var gået i Danmark?
 
Metro 
Tags: 
Nøgleord: