Fyret: Chauffør brugte iPad på motorvej

Fyret: Chauffør brugte iPad på motorvej

image title: 
kzenon/123rf.com
På en bustur fra Aarhus til København blev chaufføren filmet, imens han under kørslen brugte sin iPad, som nu har ført til en fyreseddel fra selskabet Pletten.
 
”Jeg ved ikke, hvad han har tænkt på, da han gjorde det. Men sådan noget kan vi selvfølgelig ikke sidde overhørig,” siger Anders Bonde, daglig driftsleder hos Pletten, til TV 2.
 
I forbindelse med hændelsen har selskabet sendt besked ud til chaufførerne om, at reglerne for sikker kørsel skal indskærpes.
 
LÆS OGSÅ: Vil ikke gå på kompromis: Danskerne skilt som aldrig før
 
Hændelsen blev filmet af passageren, Nicklas Ambrosius Frank, som efterfølgende postede videoen på Facebook, der i den grad skabte debat.
 
”Jeg tænker, at det ikke kan passe. Vildt ubehageligt. Han kører midt i fredagstrafikken og med masser af mennesker ombord,” siger han til TV 2.
 
Chaufførens handling har siden fredag tiltrukket meget opmærksomhed, for busselskabet Pletten, der er underleverandør for selskabet Rød Billet.
 
”Han har kørt sin sidste tur for os,” udtaler direktør hos Rød Billet, Thomas Hinzte, om gårsdagens hændelser, og fortsætter:
”Én mands dumhed skal ikke ødelægge det for alle andre.” Thomas Hintze fortæller desuden til TV 2, at han er tilfreds med, at chaufføren er blevet opsagt.
 
Du kan se videoen her
 
Synes du at fyringsgrundlaget er iorden?
 
TV 2 
Tags: 
Nøgleord: