Går din partner til sport? Så er han måske utro

Går din partner til sport? Så er han måske utro

image title: 
Andriy Popov/123rf.com
Hvis din partner er særdeles aktiv og træner med gutterne mange timer om ugen, så er det muligvis tegn på, at han har en hemmelig elsker.

En ny undersøgelse, der er udarbejdet på vegne af den britiske golfudstyrsforening ’Golf Support’, har undersøgt 1750 mænd. Resultatet afslører, at mænd der dyrker holdsport mere end seks timer ugentligt, ofte skjuler utroskab.

Konklusionen bygger på mændenes egne indrømmelser om utroskab. Særligt slemme er rugbyspillere, fodboldspillere og golfspillere. Hele 17 til 21 procent har ifølge undersøgelsen indrømmet, at de har brugt deres sportsgren til at dække over utroskab.

LÆS OGSÅ: Ny forskning: Gifte mænd bliver tøffelhelte

Længere nede på listen finder man racerkørere, boksere og tennisspillere, hvor det kun er mellem 11 og 15 procent, der har brugt sporten til at dække over utroskab.

Grunden til utroskab blandt sportsudøvere handler muligvis om hormoner. Flere studier har påpeget, at træning øger niveauet af hormoner. Ifølge den britiske psykolog Kelly Campbell, så vil et højere niveau af kønshormonet testosteron gøre, at mænd føler mere trang til sex end kvinder.

Se listen over hvilke sportsgrene der er mest utro her.

Går din partner til en af følgende sportsgrene?

BT
Tags: 
Nøgleord: