Går mor til syv over grænsen?

Går mor til syv over grænsen?

Sponsoreret indhold

Mange bruger Facebook til at dele billeder fra deres hverdag med venner og bekendte, og i disse ferietider er antallet af billeder bestemt ikke faldende.
 
En af dem, der sætter stor pris på at dele sine ferieoplevelser med Facebook-vennerne, er journalist og klummeskribent på tv2.dk, Charlotte Højlund. Hun måtte dog sande, at ikke alle i hendes omgangskreds var lige begejstrede:

”Som en ven sagde til mig, da vi talte om netop hver vores brug af Facebook: “Jeg ’liker’ altså ikke de billeder, du lægger ud af dine børn. Vil du vide hvorfor?” skriver Charlotte Højlund i sin klumme på tv2.dk og fortsætter:

”Og det ville jeg da egentlig gerne. “Ja, men det gør jeg ikke, fordi jeg ikke er vild med, at de ikke selv kan bestemme, hvad der ligger af og om dem ude på nettet, og det kan bruges i alle mulige andre sammenhænge…”

LÆS OGSÅ: 6-årigs gode gerning betvivles

Det argument kunne Charlotte Højlund på sin vis godt følge, men hun modargumenterede alligevel, at hendes syv børn – som er i alderen tre til 21 år – er indforstået med at have hende som mor, og at de tager den store eksponering med et smil.

Alligevel var hendes ven stadig ikke overbevist, for som han påpegede, er de yngste af Charlotte Højlunds børn ”jo ikke store nok til at kunne gennemskue konsekvenserne af det.”

Hertil forsvarede hun sig med, at hun faktisk censurerer de billeder, hun deler online, og at hun i øvrigt er glad for, at hun tør vise sit liv frem til venner og bekendte.

Hvor meget af dit privatliv deler du på Facebook? Hvor går din grænse for, hvad man bør skrive eller vise om sine børn online?

Tv2.dk