Gæst klager over autist-tjener – svaret går viralt

Gæst klager over autist-tjener – svaret går viralt

image title: 
Jean-Marie Guyon/123rf.com
Gæsten nægtede at lade sig betjene af den 45-årige Andy Foster, som for syv år siden blev diagnosticeret med autisme

Restaurantsejer, Mike Jennings, blev overrasket, da kunderne bad ham om en ny tjener: ”Kunderne syntes at have et problem med ham, selvom hans service var god,” udtaler restaurantejeren.

Mike Jennings forklarer situationen nærmere:

”Jeg forklarede kunderne, at han lider af autisme, hvortil deres svar var, at de ikke ville betjenes af ham. De spurgte mig så, hvorfor jeg ville give ham et job i en restaurant som vores. Jeg kunne ikke tro mine egne øre.”

LÆS MERE: Statsstøtte hjalp Uber til Danmark


Restaurantejeren har i den forbindelse valgt at skrive et gennemtrængende budskab, hvor han skriver, at han kun ansætter folk med passion for jobbet, og derfor dømmer han ikke på antallet af tatoveringer eller handicap. Han skriver ydermere, at lignende slags kunder ikke længere er velkommen i hans restaurant.

Mike og hans partner Karen udtaler, at de var så rystede af kundens adfærd, at de følte at de, var nød til at stå fast i denne sag.
Andy Foster har siden has diagnose med autisme flere gange oplever diskrimination, grundet sin sygdom.

”Jeg føler altid, at det automatisk er min skyld, så derfor går jeg altid i forsvarposition. Jeg tror altid, at det er mig, der skal undskylde,”, fortæller den 45-årige tjener.

Kan man tillade sig, ikke at ville lade sig betjene af en autist?

Manchester evening news
Tags: 
Nøgleord: