Gør det selv massage

Gør det selv massage

Dette indhold er sponsoreret

Rigtig mange danskere har i det seneste år arbejdet hjemmefra, minimum en gang om ugen. Det betyder, at de har undværet de ergonomiske møbler, for eksempelvis hæve-sænke bordet og kontorstolen, som ellers er til rådighed på kontoret. Det er derfor ikke underligt, at en stor andel af de hjemmearbejdende danskere lige nu døjer med smerter i ryg og nakke, og måske endda humørsvingninger på grund af dette. Med en massagepistol kan du heldigvis nemt komme smerterne til livs.

Derfor får vi ondt i ryg og nakke

Der er mange årsager til, at vi i tid til anden oplever ryg- eller nakkesmerter og kvinder  rammes lidt oftere end mænd. Derfor kan genetik spille en afgørende rolle. Andre faktorer kan også lede til smerter i ryg og nakke, som for eksempelvis psykiske eller sociale faktorer. Døjer du med psykiske problemer, som for eksempelvis angst eller depression, er du også i større risiko for at opleve smerter i nakke og ryg. Piskesmæld er en typisk tilstand i forbindelse med et bilsammenstød. Derudover kan livsstilsbetingelser, såsom rygning og overvægt også øge risikoen for smerter i nakke og ryg. Den hyppigste årsag til smerter i nakke og ryg, og som rammer alle, er imidlertid arbejdsstillinger. Der er eksempelvis en påvist sammenhæng mellem at have smerter og arbejde i stillesiddende eller foroverbøjede stillinger. Oplever du smerter i nakke eller ryg, kommer Painhunter dig til undsætning med deres massagepistol.

Hvad hjælper massage?

Der er mange fordele forbundet med massage. Når man arbejder i en uhensigtsmæssig eller samme siddestilling i lang tid, ophobes affaldsstoffer omkring muskelfibrene. Det er denne ophobning, der øger spændingen i musklerne og udleder den smerte og det ubehag, vi kender på ryg- og nakkesmerter. Massage løsner musklerne og øger blodcirkulation, hvilket fjerner både spændinger og smerter. Derudover kan massage også aflaste stress, angst og depression, da hjernen under massage udskiller oxytocin (kærlighedshormonet) og lykke-hormonerne serotonin og dopamin.

Fordelene ved en massagepistol

Der findes kun én, men ret væsentligt ulempe ved massage: Det er en dyr behandling. Derfor vælger mange det fra for i stedet at leve med ubehagelige smerter. En massagepistol kan sikre dig, at du altid har muligheden for massage lige ved hånden. Investerer du i en massagepistol, investerer du i dit eget helbred, fysisk såvel som psykisk. Derudover kan du på sigt spare tusindvis af kroner. En massagepistol er også en fordel for dig, der ikke bryder dig om at blive rørt af fremmede mennesker eller for dig, der bruger det meste af din tid i hjemmet. 
Tags: