Gør haven klar til en sommer i Danmark

Gør haven klar til en sommer i Danmark

Sponsoreret indhold skrevet i samarbejde med de sider, der linkes til.

Vi må erkende det. Vi lever i en ny hverdag. En ny hverdag, hvor intet ligner det forår vi havde sidste år, forrige år og året før det. Alligevel er du begyndt at indfinde dig i denne virkelighed. Flybilletterne græder du ikke længere over og din rutine derhjemme begynder at tage form. Nu mangler du blot at affinde dig med, at sommerferien skal holdes hjemme fra haven. Hvordan skal tiden dog kunne gå? Det handler om at skabe rammerne, som giver plads til ro og afslapning – i bedste sommerferie ånd. Få tips til selv samme herunder.
 

Fix havens uro

Er der noget der kan ødelægge en god afslappet sommer-stemning, så er det da i den grad gøremål du ikke gider. Haven er den typiske synder, der giver dig svedpiblende dårlig samvittighed hver gang du ser ud ad vinduerne - som i øvrigt også trænger til en omgang. Få det nu fikset inden din ferie begynder. Du skal skabe ro omkring dig. Det betyder, at du skal kunne læne dig tilbage og se omkring dig med et smil på læben. Vask vinduerne, tag ukrudtet og få vasket havemøblerne fri af hvad der end måtte sidde fast. Du vil elske dig selv for det, når sommerferien rammer.
 

Indret haven

Det er ikke nok med en pæn og ren have for at du kan komme i den rette sommerferiestemning. Du skal indrette efter den bedste sommerferieånd. Det kan du gøre på mange måder, vi har jo alle forskellige ideer om, hvordan den perfekte sommer ser ud. Sæt kulørte lamper op, spred eventuelt sand ud i det ene hjørne af haven og Køb lækre solsenge fra tectake og sikr dig den afslappede stemning på en slidstærk måde. Der er så mange gode muligheder for, hvordan du kan peppe din have op. Et projekt med børnene kunne være, at I sammen byggede jer en strandbar. Således kan I være sammen om at opbygge noget, der kan danne rammen om jeres sommer i denne nye virkelighed.
 

Hvis haven ikke er nok

Hvis du ikke er blevet grebet af sommerferiestemningen i din have endnu, så der stadig alternative forslag til en god sommerferie i Danmark. I kan tage på cykelferie, eller lege turister i eget land. Danmark gemmer på mange gode skatte og attraktioner, der hurtigt kan blive glemt blandt verdens eksotiske steder. Telttur er også muligt i de mange smukke, grønne områder, som Danmark rummer. Tag på opdagelse eller fiks haven. En god sommer – det skal du have!

 
Tags: