Gabrielle tjener mere på selfies end på arbejde!

Gabrielle tjener mere på selfies end på arbejde!

image title: 
Foto: gabbyepstein/Instagram
Modellen Gabrielle Epstein tjener flere penge på at lægge billeder ud på det sociale medie Instagram, end hun gør på at arbejde som model.

Hun har således knap 700.000 følgere på mediet, hvor hun jævnligt deler billeder fra sit private og professionelle liv. Det altafgørende er dog, at hun ses på billederne med produkter fra adskillige skønheds- og helseprodukter. De ser nemlig en god mulighed i at få reklame mod at give Gabrielle produkter.

LÆS OGSÅ: Mænd bruger neglelak: Se den tankevækkende grund

”Jeg tjener definitivt mere på Instagram. For halvandet år siden rejste jeg meget til Brisbane (i Australien, red.) for at arbejde, og efter mit bureau havde fået 20 procent og efter skat, så er der ikke meget tilbage til modellen,” fortæller Gabrielle Epstein til det australske medie Gold Coast Bulletin.

Mange virksomheder er interesserede i at få reklame gennem Gabrielle. Faktisk så mange, at hun mere eller mindre kan vælge og vrage mellem tilbuddene:

”Nogle går gennem mit bureau, mens jeg til andre bare sender nogle krav, som at jeg har ret til at slette en post efter fire uger, hvis jeg ønsker det”.

Hvad mener du om denne måde at få opmærksomhed?

metroXpress
Tags: 
Nøgleord: