Geggo offentliggør ultimativ kærlighedserklæring

Geggo offentliggør ultimativ kærlighedserklæring

image title: 
Foto: Rob Marmion/123rf.com
’Familien fra Bryggen’-stjernen, Stephanie Geggo Christiansen, fødte i februar 2016 sit første barn, datteren Alba, og her halvandet år senere nyder hun i den grad sin lille guldklump.

”Så lille, så uskyldig, og så elsket, at jeg nogle gange ikke ved, hvor jeg skal gøre af al min kærlighed til dig,” skriver Geggo på sin Instagram-profil til et billede af en sovende Alba.

”Du er så lille, og verden er bare så stor – hvordan skal jeg nogensinde kunne passe helt på dig? Jeg aner det ikke – men så længe jeg lever, lover jeg dig, at jeg vil gøre mit allerbedste. Sleep tight my love,” slutter kærlighedserklæringen, der i skrivende stund har fået over 17.000 ’synes godt om’-tilkendegivelser.

LÆS OGSÅ: Kjeldbjergs datter imponerer i fransk talentshow

Derudover bærer kommentarfeltet præg af, at flere mødre kan nikke genkendende til Geggos overvældende kærlighed, og sågar ”Robinson Ekspeditionen”-vært Jakob Kjeldbjerg har kommenteret ”smukke ord” til billedet.

Inden længe er Geggo og hendes forlovede, Cengiz, tilbage på skærmen i 12. sæson af ’Familien fra Bryggen’, der ifølge Geggos Instagram-profil har premiere den 7. september kl. 20 på TV3.

Skal du se den nye sæson af ’Familien fra Bryggen’?
Tags: