Geggo og Cengiz: Hårdere end forventet

Geggo og Cengiz: Hårdere end forventet

image title: 
Foto: PaylessImages/123rf.com
Den 20. juni sidste år åbnede den populære Brygge-prinsesse ’Geggo’ en skønhedssalon med kæresten Cengis Salvarli, og ifølge Ekstra Bladet har parret her et år efter masser at fejre.

”Det har været det fedeste år for salonen. Vi åbnede med et brag, og der var masser af kunder. Efter et par måneder gik det dog lidt ned ad bakke, og i september og oktober var der et ordentligt dyk. Jeg blev ret bekymret, for vi har jo netop smidt alle vores penge i det og satset hele puljen. Men så vendte det, da julefrokost-sæsonen startede, og det væltede ind med kunder. Og så er det faktisk fortsat sådan siden,” udtaler Geggo til BT, og fortsætter:

”Man siger, at det tager to år, før en forretning kommer i overskud, men sådan er det ikke gået os. Vi er ikke blevet millionærer, men der er allerede overskud nu. Så da jeg tænkte i efteråret, om det her nu var det rigtige at gøre, har det heldigvis vist sig efterfølgende, at det var det.”

LÆS OGSÅ: ’Badehotellet’-stjerne går fra kæresten

Det populære par er dog også enige om, at det hele ikke har været en dans på roser:

”Det er hårdere at være selvstændig, end jeg troede, men det er ikke hårdt at have det sammen med Cengiz. Han er meget engageret. Da jeg mødte Cengiz, sagde han, at hans største drøm var at blive selvstændig og ikke røre en finger. Og jeg sagde til ham, at det ville blive meget svært. For som selvstændig er man nødt til at have styr på rigtig mange ting,” fortæller Geggo, som bliver suppleret af Cengiz:

”Det er meget stressende til tider. Man skal løse mange problemer for de ansatte, fordi der også er mange ting, de ikke kan løse. Men samtidig er det gode ved at være selvstændig, at man kan bestemme tingene selv. Man skal ikke over til en chef og spørge om alt muligt. Man tager selv beslutningerne om alt. Vi laver det præcis, som vi vil have det,” fortæller han.

Parret afslører desuden, at de ikke har taget penge ud af firmaet endnu, men at de bruger overskuddet til at investere i salonen. Indtil de er sikre på, at alt går, som det skal, fortsætter de med at leve af de penge, som Geggo tjener i forbindelse med sin blog og den løn, de får ved at medvirke i ’Familien fra Bryggen’.

Kunne du finde på at bestille tid hos Geggos salon?

BT