Geggo og Cengiz i krig over forlovelsesring

Geggo og Cengiz i krig over forlovelsesring

image title: 
Foto: olegdudko/123rf.com
I går rullede denne sæsons første afsnit af ’Familien fra Bryggen’ henover skærmen, og man fik her forklaringen på, hvorfor Geggo ikke går med den forlovelsesring, som Cengiz købte af JEWLSCPH og Mai Manniche.

Grunden er nemlig, at parret føler sig snydt, efter de har fået ringen vurderet flere andre steder, uafhængigt af hinanden, hvor den er blevet vurderet til at være markant mindre værd, end hvad der er blevet givet for den. 

”Da jeg skulle købe ringen, sagde Mai, at stenen i ringen var 200.000 kroner værd, men at jeg kunne få den til 80.000 kroner. Sidenhen har jeg fået stenen vurderet hos tre forskellige guldsmede i Danmark, som har vurderet den til 22.500 kroner, 28.000 kroner og 30.000 kroner, hvilket jo ikke er i nærheden af 200.000 kroner. Jeg har derfor sendt alt på skrift ind til Forbrugerklagenævnet, og det har de sendt videre til Mai for at vise, at jeg har klaget,” fortæller Cengiz til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Familien fra Bryggen-par: Vil ikke bo i Danmark

Som modsvar har Mai Manniche skrevet et forklarende blogindlæg, hvor hun kommer med sin udlægning af sagen, og her anklager hun blandt andet Cengiz for at have pengeafpresset hende for 100.000 kroner.

”I marts opsøgte Cengiz os i butikken og forsøgte at afpresse mig til at betale ham 100.000 kroner, for at han derved ville undlade at gå til pressen. Plus han ville have pengene tilbage for den brugte ring. Han var utrolig aggressiv og anklagede os for at snyde ham, hvilket jeg selvfølgelig understregede, at vi ikke havde,” skriver hun og fortsætter:

”Det er selvfølgelig strafbart at afpresse folk for penge, og jeg afslog afpresningen. Vi tager sagen med Forbrugerklagenævnet og fastholder, at han forinden er blevet oplyst om ringen og brillanten – en brillant, som har certifikat, og hvor Cengiz på intet tidspunkt har stillet med et certifikat, som modbeviser det certifikat, der allerede foreligger.”

Ifølge Cengiz kom Mais forklaring meget bag på ham.

”Hun er fuld af løgn og prøver at beskylde mig for noget, jeg ikke har gjort. Det er helt vanvittigt det indlæg, hun har lagt op. Jeg har aldrig afpresset hende for penge. Jeg synes virkelig, det er et barnligt træk, hun har lavet, og jeg tror, at hun prøver at udstille mig dårligt for at gøre hendes sag bedre. Jeg har alt på skrift og vores sms’er med hinanden, så jeg har beviser på, at jeg ikke har afpresset hende,” forklarer han til Realityportalen.
 
Cengiz har nu startet en sag i Forbrugerklagenævnet og har afleveret forlovelsesringen tilbage til Mai Manniche, som nu skal afgøre, om prisen er, som den skal være, eller om hun vil betale Cengiz sine penge tilbage.

”Jeg er dog meget sikker på, at jeg vinder sagen, når nu jeg har fået ringen vurderet hos hele tre forskellige guldsmede, der mener, at den er så lidt værd i forhold til, hvad jeg har betalt,” fortæller Cengiz til Realityportalen.

Hvem tror du har ret i denne sag?

Realityportalen