Geggo viser diamanterne frem

Geggo viser diamanterne frem

image title: 
rozaliya/123rf.com
Den populære tv-stjerne 'Geggo' der er kendt fra programmet ’Familien fra Bryggen’ har i flere måneder måtte undvære en forlovelsesring. Det sker efter, at parret tilbage i august fandt ud af, at de var blevet snydt i forbindelse med køb af Geggos forlovelsesring.

Siden da har Geggos finger været bar, men nu afslører hun, at der snart kommer en ny ring på fingeren. 

På Facebook har hun nemlig delt en video af to smukke sten og skriver ifølge Dagens.dk:

”Projekt ny forlovelsesring er sat i gang, og denne gang i en kvalitet, der sparker r.. Se lige the shine på disse to skønheder.”

Parret fandt ud af, at de var blevet snydt med hensyn til den første forlovelsesring, da Cengiz fik den vurderet af to uafhængige professionelle, som vurderede den til en meget lavere værdi end det beløb, som Cengiz havde betalt.

LÆS OGSÅ: Så dyrt har Linses udseende været

Det skabte stort drama og omtale i medierne og førte til, at parret kørte en retssag gennem Forbrugernævnet mod JEWLSCPH, der ejes af smykkedesigner Mai Manniche.

Mai Manniche har fra start afvist enhver anklage om snyd.

”Jeg er dybt rystet over hele forløbet. Vi har selvfølgelig aldrig snydt nogen. Cengiz Mads Salvarli købte før jul en specialdesignet forlovelsesring, hvori der er en stor brilliant. Forinden var han blevet oplyst om brilliantens kvalitet samt ringens pris, og han havde også selv set billeder af diamanten og selv udvalgt den endelige,” har hun tidligere skrevet i et indlæg på sin blog.

Selvom sagen om den gamle forlovelsesring fortsat ligger hos Forbrugerstyrelsen, kan Geggo snart se frem til at få en ny forlovelsesring på fingeren.  

Hvad tænker du om sagen?

Dagens.dk 
Tags: 
Nøgleord: