Geggos ønskebryllup aflyses

Geggos ønskebryllup aflyses

image title: 
Kaspars Grinvalds/123rf.com
Det populære tv-par Geggo og Cengiz der er kendt fra tv-programmet ’Familien fra Bryggen’ har længe været i fuld gang med bryllupsplanlægningen.

Geggo har tidligere overfor Realityportalen.dk givet udtryk for, at hun drømte om et traditionelt kirkebryllup, mens hendes kommende mand hellere ville rejse. Det skriver BT.

”Jeg skal giftes i en kirke, også selvom jeg ikke er kristen, og jeg er heller ikke døbt, men det skal jeg,” fortalte Geggo.

Men nu er der alligevel kommet andre boller på suppen, for Geggo afslører på sin blog, at bryllupsplanerne er ændret.

LÆS OGSÅ: Geggo offentliggør ultimativ kærlighedserklæring

”I får også lov til at følge med i noget af vores bryllupsplanlægning. Vi har nemlig taget en beslutning, der ikke involverer det klassiske kirkebryllup, som jeg ellers havde ønsket mig. Vi gør noget lidt mere utraditionelt,” skriver Geggo ifølge BT.

Ifølge tv-stjernen byder sæsonen på flere helt store overraskelser og noget kunne tyde på, at brylluppet også bliver meget utraditionelt.

”Vi gør noget helt vildt, jeg aldrig havde troet, jeg skulle gøre! Nøj, hvor jeg glæder mig til at se det selv, haha! Jeg er så excited over det. Kan I gætte hvad det er?” Skriver hun på bloggen ifølge BT.

Hvad det præcis er, Geggo hentyder til er indtil videre uvist og vil først bliver afsløret i den kommende sæson af ’Familien fra Bryggen’, der for første gang ruller hen over skærmen torsdag den 7. september klokken 20 på TV3.

Hvordan tror du, at Geggo og Cengiz bryllup bliver?

BT 
Tags: 
Nøgleord: