Gemte kvindelige kønsdele i fryser

Gemte kvindelige kønsdele i fryser

image title: 
Foto: Pixabay
Manden hedder Peter Frederiksen og flygtede i 2006 til Sydafrika fra Danmark, for at undgå en dom og mulig fængselsstraf for ulovlig våbenbesiddelse.
 
Allerede dengang interesserede han sig for omskæring af kvinder. Dette afslørede han overfor den danske fotograf Jørn Stjerneklar for kun få måneder siden.
 
Peter Frederiksen fortalte fotografen uhyggelige detaljer om, hvordan han bl.a. havde omskåret sin afrikanske hustru og hendes veninde.
 
LÆS OGSÅ: Voldtægtsmand tatoverede sit navn på offer
 
“Jeg interviewede ham i forbindelse med hans liv som flygtning fra dansk politi. Jeg var sammen med ham i tre dage, og han fortalte hele sin livshistorie til mig på bånd. Til sidst i interviewet siger han så at: “Der er jo et andet kapitel, som startede for mange år siden i Danmark, som jeg tog med mig herned til Sydafrika og til Lesotho. Jeg ved ikke, om vi skal tale om det, eller om vi ikke skal tale om det,” fortæller Jørn Stjerneklar til BT.

Peter Frederiksen begyndte herefter at fortælle historier, som var så chokerende, at det næsten ikke kunne trykkes i en avis.
 
Hvilken krimi-historie i medierne har chokeret dig mest gennem tiden?  
 
BT
Tags: