Gemte sig i skoven i 5 år for irriterende kone

Gemte sig i skoven i 5 år for irriterende kone

image title: 
Foto: Gabriel Chirica/123rf.com
I stedet for at fortælle sin kone, at han var træt af hende, valgte 62-årige Malcom Applegate fra Storbritannien at pakke sine ting, og forlade konen uden at sige det til hende eller nogen andre. I fem år boede han i en skov. Det skriver flere britiske medier ifølge Ekstra Bladet.

Til mediet Emmaus, som hjælper hjemløse, fortæller Malcom Applegate:

”Jeg var gift i tre år, men til sidst blev det for meget. Jeg besluttede mig for at gå. Jeg gik uden at sige det til nogen, ikke engang familie.”
Malcom Applegate arbejdede i mange år som gartner, og mens han boede i skoven fik han job som gartner ved et ældrecenter. I alt er det 10 år siden, at Malcom Applegate forlod konen til fordel for skoven, men de sidste fem år, har han boet på et center for hjemløse.

LÆS OGSÅ: Bagedyst-dommer fandt kæresten på populær app

”Jeg har et dejligt værelse. Jeg er i stand til at arbejde, og jeg kan stadig have et aktivt og socialt liv. Jeg elsker det - mit liv er officielt tilbage på sporet,” forklarer han. Siden han forsvandt har hans søster ledt efter ham, og de har nu endelig fået kontakt med hinanden.

”Jeg skrev et brev til hende, da jeg var kommet på plads i Greenwich. Hun ringede grædende til mig. I dag har vi et godt forhold igen,” siger Malcom til Emmaus.

Det har ikke været muligt for de britiske medier at få en kommentar fra Malcom Applegates ekskone, for at høre hendes version af historien.

Kunne du finde på at forsvinde på den måde?

Ekstra Bladet
 
Tags: 
Nøgleord: