Genialt! Sådan får du ungdommelig hud

Genialt! Sådan får du ungdommelig hud

image title: 
Wavebreak Media Ltd/123rf.com/ INDEHOLDER REKLAME
Er din hud blevet medtaget med alderen, og ville du ønske, at du kunne få en flottere og sundere hud ligesom i dine unge dage? Så kan dit ønske gå i opfyldelse.

For du kan nemt få en smuk hud og reducere mængden af rynker, pigmenter og synlige porer ved brug af de rette hudprodukter.

Serum og dagcreme  
For det første er det vigtigt, at du bruger den rette dagcreme og serum. Hertil er bioeffects hudpleje det naturlige valg, som indeholder EFG proteiner fra bygplanter og særligt er populært blandt islandske, italienske og japanske kvinder, og det er ikke uden grund. For en række kvinder oplever med alderen manglende glød og spændstighed, men med bioeffects hudpleje er det fortid. For hudplejeserien opbygger huden indefra og genopbygger hudens naturlige fugtbalance. Læs mere om produkterne og køb dem her. 

LÆS OGSÅ: Derfor har lave kvinder sværere ved at tabe sig

Øjencreme
Det er også altafgørende, at du bruger en øjencreme, for at undgå de fine linjer rundt om øjnene. Hos Spashop.dk kan du finde en række forskellige øjencremer blandt andet fra bioeffect og Suki – Ling Skincare. Se mere her. 

Ansigtsmassage
Derudover er det også vigtigt med ansigtsmassage for at få en flot og spændstig hud. I stedet for at betale dyre domme hos en massør, kan du faktisk selv gøre det ligeså godt derhjemme. Med en såkaldt ’Jaderulle Combi’ der er en grøn sten på en rulle, kan du nemt massere huden i dit ansigt, og gør du det både morgen og aften, kan du opnå en strammere og glattere hud fuld af glød. Du kan læse mere om rullen og købe den her. 

Hvad gør du, for at pleje din hud?

Spashop.dk tilbyder en række high end beauty brands læs mere her

  
 
Tags: 
Nøgleord: