Genialt! Spis vingummi og få det smukkeste hår

Genialt! Spis vingummi og få det smukkeste hår

image title: 
Andersonrise/123rf.com / Sponsoreret

Mange danskere drømmer om et flot tykt hår men oplever, at håret bliver tyndere med alderen, hvilket både kan skyldes indre og ydre ændringer og påvirkninger.

Hvis du oplever hårtab som følge af hormonelle forandringer, sygdomsforløb, graviditet, stress eller kost så er der hjælp at hente. For gennem et vitamintilskud er det muligt, at få et flot fyldigt hår igen.

Producenten HairLust har i samarbejde med farmaceuter og ernæringseksperter fra England og Danmark udviklet vingummi vitaminer til håret, som indeholder en række vitaminer, mineraler og proteiner, der er specielt udviklet til at forebygge og styrke tyndt hår.


LÆS OGSÅ: Sådan bekæmper du din vintertørre hud

HairLust vingummier er frie for tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, smagsstoffer, sødemidler, stivelse, gær, laktose og gelatine – men rig på hårvitaminer og findes i en række forskellige varianter til både mænd og kvinder.

Reality stjernerne, Sarah Christiansen, Jackie Navarro, Amalie Szigethy og Tina Lund der er kendt fra tv-programmet ’Forsidefruer’ benytter allerede HairLust vitaminer til at holde deres hår langt og sundt.

Hvis du også drømmer om et flottere og mere fyldigt hår, kan du med fordel tage HairLust vitaminer, og samtidig kombinerer vitaminerne med en sund kost for at opnå det bedste resultat.

Drømmer du om et mere fyldigt hår?

Deltag i vores konkurrence her, og vind HairLust vingummi vitaminer

Du kan læse meget mere om hårtab hos kvinder og smukt hår på HairLust bloggen og købe produkterne her.

Sponsoreret af HairLust


Tags: 
Nøgleord: