Gift ved første blik: Birgitte fik frataget sit kørekort

Gift ved første blik: Birgitte fik frataget sit kørekort

Sponsoreret indhold

Har du nogensinde tænkt over, hvorfor det altid er Martin, der kører sin hustru rundt i  ’Gift ved første blik’? Så er det fordi Martins kone, Birgitte, har fået taget sit kørekort.

Det har ikke været helt problemfrit, efter ’Gift ved første blik’-parret, Martin og Birgitte, gav hinanden deres ’ja’ til hinanden. Afstanden har især spillet en stor rolle i forholdet.

Da Martin gav udtryk for, at han ikke havde lyst til at køre Birgitte til og fra arbejde hver dag på en 50 minutters lang tur, besluttede de sig for at blive ’weekendkærester’.

Nu er det kommet frem, at grunden til, at Birgitte ikke selv kan køre den lange tur er, at hun har fået taget sit kørekort.

LÆS OGSÅ: Kendispar har fået barn nummer fem

Efter at have boet nogle år i Belgien besluttede Birgitte sig for at flytte tilbage til Danmark, hvor hun kort efter fik taget sit kørekort.”Mit kørekort blev snuppet. Jeg kørte rundt på belgiske nummerplader, og så tog de det. Jeg havde boet her et par måneder… eller otte,” fortæller Birgitte til SE og HØR.

Birgitte kan godt se, at det ikke var så klogt, men hun forklarer det med, at hun dengang ikke havde en krone på lommen.

Tror du, at weekendkæresterne Birgitte og Martin bliver sammen?

BT